Kantoor

Kantoor

Met onze kantoren in Eupen staan wij u in alle belangrijke rechtsdomeinen competent en vooral pragmatisch bij als uw juridische aanspreekpartner. Profiteer van onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise en overtuig uzelf van onze op maat gemaakte, succesvolle oplossingen op lange termijn! Laat ons u bijstaan en gedetailleerd adviseren over uw individueel dossier.

Alle medewerkers van ons kantoor zijn meertalig en kunnen zowel Franstalige, Duitstalige als Nederlandstalige dossiers behandelen. Zo garandeert ons advocatenkantoor de competente behandeling van alle zaken in heel België en voor alle Belgische rechtbanken.
Ons kantoor werkt ook samen met buitenlandse advocaten en kan cliënten met raad en daad bijstaan in de briefwisseling met deze advocaten. We zijn dus tegelijkertijd een betrouwbare partner op juridisch en taalkundig vlak.

Ons kantoor beschikt over de modernste faciliteiten voor het beheer van dossiers en juridisch onderzoek. Het kantoor kan bijgevolg cliënten doeltreffend en snel helpen, op hoog niveau.

Onze prioriteit bestaat erin om zo goed mogelijk naar de cliënt te luisteren. Samen met hem zoeken wij naar de meest succesvolle oplossing voor geschillen.  We doen ons uiterste best om onze cliënten steeds vakkundig te adviseren, hun belangen te behartigen en hun rechten krachtdadig te verdedigen.